Glutamine Powder (550 гр.)

55.00 лв. с ДДС
Ново Пловдив, област Пловдив

Марка: Mammut NutritionGlutamine Powder x 550 g/Глутамин Паудър х 550 гр

 

 

хранителна добавка, предназначенa за увеличаване на мускулната маса, обемизира мускулите, действа благотворно върху имунните сили на организма, действа анаболно и антикатаболно

 

 

Опаковка: Буркан – 550 гр

 

 

Начин на употреба: препоръчва се ежедневно 5 g (1 мерителна лъжичка) глутаминов прах с вода (стайна температура) след тренировката и в дни без тренировка след събуждане сутрин.

 

Действие: Глутаминът на прах от Mammut Nutrition е висококачествен глутамин без оцветители и консерванти. Благодарение на неутралния аромат, глутаминът е идеален за смесване с други продукти като протеинов шейк или гейнер. Глутаминът е необходима аминокиселина в нашето тяло и тялото го използва за транспортирането на азот.

Освен това глутаминът е оптимизиран с цинк. Цинкът е основен минерал, тялото не може да го произведе само, което означава, че трябва да се снабдява чрез храна или добавки. Освен всичко друго, цинкът допринася за нормалния синтез на протеини, за поддържането на нормални нива на тестостерон в кръвта, за нормалния метаболизъм на мастните киселини или за поддържането на нормалните кости. Освен това той допринася за нормалната функция на нашата имунна система и подпомага защитата на клетките от оксидативен стрес.

 

Състав: L-глутамин, цинков цитрат. Може да съдържа следи от глутен, мляко (съдържа лактоза), соя, лупин и яйчен протеин.

 

Активни съставки в една доза (5 гр)

Енергийна стойност

85 kJ/20 kcal

Мазнини

Доставката се поема от:

tick Купувача

Доставяме с ЕКОНТ.

 

ОЩЕ ОБЯВИ ОТ Фаворит Спорт БГ
Kauzi.bg logo