МАТЧА

17.50 лв с ДДС
Ново Ямбол

МАТЧА

За разлика от обикновения зелен чай, МАТЧА се произвежда чрез засенчване на растението за период около 20 дни преди беритбата, като по този начин в листата на чаения храст се натрупват големи количества ХЛОРОФИЛ и полезни за човешкия организъм хранителни вещества.Зеленият чай отдавна е известен с традиционните си ползи за здравето, а Матча предоставя до 10 пъти повече полезни съставки от обикновения зелен чай.

 

САМО СЕГА! ПРОМОЦИОНАЛНА ДОСТАВКА!

ПРИ 1 ПРОДУКТ - 4 лева до ОФИС / 8 лева до АДРЕС

ПРИ 2  ПРОДУКТА - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

 

Проучванията разкриват различни ползи за здравето, свързани с матча и неговите компоненти, вариращи от повишаване на загубата на тегло до намаляване на риска от сърдечни заболявания :

  • ПОДРЪРЖА ОПТИМАЛНИ НИВА НА ХОЛЕСТЕРОЛА: Доказано е, че зеленият чай намалява нивата на общия и „лош“ LDL холестерол, както и триглицеридите, като по този начин може да ни предпази от сърдечни заболявания
  • СПОМАГА ЗА ЗАБЪРЗВАНЕ НА МЕТАБОЛИЗМА И ИЗГАРЯНЕТО НА МАЗНИНИ: Зеленият чай е добре известен със способността си да подпомага загубата на тегло. Проучванията показват, че Матча помага за ускоряване на метаболизма, увеличаване разхода на енергия и изгарянето на мазнини. Едно проучване показа, че приемът на матча по време на умерено натоварване увеличава изгарянето на мазнини със 17%.
  • МОЩЕН ЕСТЕСТВЕН АНТИОКСИДАНТ: Матча е богата на катехини, клас растителни съединения в чая, които действат като естествени антиоксиданти. Антиоксидантите помагат за стабилизиране на вредните свободни радикали, които са съединения, които могат да увредят клетките и да причинят различни хронични заболявания.
  • ПОДОБРЯВА МОЗЪЧНАТА ФУНКЦИЯ И ПАМЕТА: Показано е, че Матча подобрява вниманието, паметта и времето за реакция. Съдържа също кофеин и L-теанин, които могат да подобрят няколко аспекта на мозъчната функция.
  • ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ЧЕРНОДРОБНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ: Някои изследвания показват, че матча може да предотврати увреждане на черния дроб и да намали риска от чернодробни заболявания.

 

Една капсула осигурява:  
Матча (Camellia Sinensis) - 450 mg

Начин на употреба:

Като хранителна добавка приемайте 2 капсули дневно ( 1 сутрин , 1 вечер ) или по лекарско предписание 20-30 минути преди хранене.

 

Известни противопоказания:

Да не се превишава препоръчителният дневен прием!
Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство!
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
Препоръчва се консултация с лекар специалист, ако имате известни хронични заболявания, при кърмене и бременност.


* 100% активни съставки
* Без глутен 
* Без лактоза 
* Без добавена захар, сол, мая 
* Без консерванти и изкуствени оцветители 
* Не е тестван върху животни

Част от продажбата на всеки продукт на Nutrigenika допринася средства за екологични и детски благотворителни организации.

Произведено в БЪЛГАРИЯ!

Доставката се поема от:

tick Купувача
tick Продавача
ОЩЕ ОБЯВИ ОТ Джийнтех ООД