Гарциния Камбоджа

17.50 лв с ДДС
Ново Ямбол

Гарциния Камбоджа

Полезните свойства на ГАРЦИНИЯ КАМБОДЖА се свързват с основната активна съставка в плода хидроцитрусова киселина, известна и с абривиатурата HCA. Основният механизъм на действие е способността на HCA да блокира ензима цитрусовокиселинна лизаза, който е отговорен за формиране на мастни киселини - процес, който се нарича още де ново липогенеза.На практика, това е ензимен процес, който превръща приетите от храната въглехидрати в мазнини. HCA блокира още ензимите алфа-амилаза и алфа-гликозидаза, които също са отговорни за преработването на въглехидратите.

САМО СЕГА! ПРОМОЦИОНАЛНА ДОСТАВКА!

ПРИ 1 ПРОДУКТ - 4 лева до ОФИС / 8 лева до АДРЕС

ПРИ 2  ПРОДУКТА - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

 

  • HCA демонстрира способности за понижаване на мастната тъкан, установено е, че прием на гарциния рамките на 12 седмици води до 50% повече изгорени мазнини, в сравнение с пласебо групата.
  • Едно от основните рекламирани свойства на гарциния е способността ѝ да контролира апетита.
  • Прием на 500 мг гарциния с порция въглехидрати след тренировка засилва ресинтеза на гликоген в мускулите;
  • Гарциния притежава лек диуретичен ефект, като има и редица ползи за функцията на пикочния мехур и бъбреците. Гарциния защитава бъбреците от силен окислителен стрес при висока консумация на захароза, като успешно регулира нивата на уреа и креатинин;
  • Едно японско изследване установява, че дългосрочният прием на HCA понижава значително процента на висцералните мазнини около корема. Процентът на понижените мазнини зависи до голяма степен от първопричината за натрупването, като по-висок резултат показват индивидите, които са практикували често преяждане;
  • Няколко изследвания използват гарциния като част от натурален стак за горене на мазнини. В едно от изследванията хората, приемали гарциния в съчетание с инулин и екстракт от бял фасул отбелязват с 4% повече свалено тегло в сравнение с плацебо групата.
  • Твърди се, че гарциния увеличава енергийните нива и издръжливостта по време на тренировка. Подробни изследвания липсват и тепърва ще се установяват евентуални ползи.

Две капсули осигурява:  
Гарциния камбоджа (Garcinia cambogia) - 700mg | 60% хидроксицитратна киселина (HCA)

 

Начин на употреба:Като хранителна добавка приемайте 2 капсули дневно ( 1 сутрин , 1 вечер ) 30-40 минути преди хранене или по лекарско предписание. 

 

Известни противопоказания:Да не се превишава препоръчителният дневен прием!
Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство!
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
Препоръчва се консултация с лекар специалист, ако имате известни хронични заболявания, при кърмене и бременност.


* 100% активни съставки
* Без глутен 
* Без лактоза 
* Без добавена захар, сол, мая 
* Без консерванти и изкуствени оцветители 
* Не е тестван върху животни

Част от продажбата на всеки продукт на Naturalika допринася средства за екологични и детски благотворителни организации.

Произведено в БЪЛГАРИЯ!

Доставката се поема от:

tick Купувача
tick Продавача
ОЩЕ ОБЯВИ ОТ Джийнтех ООД